donderdag 30 december 2010

Op moment

ben ik veel aan het borduren.

Vroeger (heel vroeger) was ik er ook heel veel mee bezig, maar dan van die grote lappen.Uren werk ging daarin inzitten.

Ik had nu zoiets van: Oké ik vind borduren heel leuk, maar ik ga niet meer van die grote projekten doen en ook niet met heeeeeeel veel kleurtjes.

Gewoon lekker makkelijk/simpel en met 1 a 3 kleurtjes............ tjsa en dan ga je googlen en dan kom je toch wel hele leuke dingen tegen hé jeanet!!!!

Deze heb ik 2 weken geleden gemaakt en staat inmiddels bij iemand in huis, die er heel blij mee was. Ik was er minder blij mee hihihi, ten eeste omdat die veels te laat is aangekomen. Ik wilde TNT al een mail sturen en ten tweede, ik vond hem zelf ook zo leuk.

Dus heb ik nog één gemaakt, maar dan niet met NOEL maar met WINTER. Het borduren is af, nu de rest nog. Maar daar moet ik eerst nog wat materiaal voor kopen.



Inmiddels ben ik al met het volgende borduurseltje begonnen en ook ligt er wat op viltgebied geknipt, wat inelkaar mag!!!!

Groetjes Hilda

zondag 26 december 2010

Ik wens jullie allemaal nog een fijne

tweede Kerstdag toe.

Ik heb op de valreep de kerstpudding van Tintangel nog afgekregen. Ik heb de pudding af en toe voor alles uitgemaakt. Ik vond het een verschrikkelijk pakket en dacht op een gegeven moment: Bekijk het maar, je gaat de prullenbak in.

Maar kreeg al van iemand (goh wie zal dat geweest zijn????) een mail met : Hoe is het met de kerstpudding Hilda? Zit op een foto te wachten!!!!!!

Ja eigenlijk wel zonde van de pudding, en heb haar weer opgepakt en mijn eigen draai er aan gegeven. Zo heb ik de muizen vervangen door een Kerstmeisje (Kellissa Kerstverrassing)en heb ik andere hulstblaadjes gemaakt! En nu ben ik helemaal verliefd op haar!!!!! En staat ze onder een stolp, zo leuk!!!!!!

En zal ik jullie wat vertellen, ik ga nog één maken.............................. meer zeg ik niet hihiiihihihihi.





Ik heb de afgelopen dagen veel mails gehad over mijn borduursel NOEL. Of ik kan vertellen waar ik het patroon van de letters vandaan heb. Of men een kopie kan krijgen of ik het patroon wil verkopen.

Dames ik kan jullie wel vertellen waar het patroon van de letters vandaan komt, maar ik geef of verkoop geen patronen van ateliers. Ten eerste mag het niet en ten tweede vind ik het niet kunnen. Diegene heeft er zelf zoveel werk van en van gehad. En ik kan het weten, want ik ben één van de ontwerpsters van Kellissa.

Wil je wel graag de letters hebben, dan kun je bij Jit Design bestellen.

Ik wens jullie nog een hele fijne 2de Kerstdag toe.

Groetjes Hilda

zondag 19 december 2010

Eindelijk af.........

........ de letters borduren was eigenlijk zo af. Want ja dat is gewoon leuk om te doen, zo onder tv kijken door.
Dus NOEL lag al een paar weken af op mijn hobbykamer. Er moest "alleen" nog een mooi stofje omheen.
En daar bleef het bij, er kwam al wel wat tussendoor. Maar Dinsdag heb ik mezelf achter de naaimachine gezet en gezegd: Doen en nu!!!!!
En nu staat de creatie heerlijk op de eettafel te pronken en wat voelt dat toch lekker, dat het AF is!!!!!!!



Eigenijk wil ik er nog 2 leuke viltpoppetjes erbij maken. Maar weet niet of dat nog gaat lukken, daar ik mijn vilt kerstpudding ook af wil hebben.

Ik wens jullie ng een fijne zondagavond toe.